Kurser 2020

Yoga och Vedic Art Toscana 6-13 juni 2020

EARLY BIRD ERBJUDANDE 

750 kr rabatt
10.500kr (ord.pris 11.300kr)

Anmälan och inbetald anm.avgift (2500kr) senast 10 januari 2020(erbjudandet gäller fram till 10 januari 2020)


Möt försommaren i Toscana det bliren magisk vecka med Yoga & Vedic Art och mycket mer.. Vad sägs om att bo och kursa alldeles bredvid skogen där det sägs att Dante fanns sig själv 

Mitt i hjärtat av Toscana ligger Antico Borgo di Tignano och det är på detta fantastiska ställe vi bor Kursen innehåller förutom Yoga & Vedic Art (måleri), andningsövningar, ledda meditationer, utflykt, vinprovning och framförallt tid för kontemplation i vacker miljö. Varför inte en skön stund vid poolen 

 ________________________________ 

Fördjupa din yogapraktik med Ashtangayoga varje morgon. Måla enligt de vediska principerna (Vedic Art) på dagarna. Välkomna lugnet med Pranayama och Yinyoga på kvällarna.

Yoga och Vedic Art har sina rötter från de över 5000 år gamla Vedaskrifterna från Indien och som påstås innehålla den högsta sanningen. Veda står för kunskap – ren kunskap. Yogan öppnar ödmjukt upp våra sinnen och leder oss till ett lugn. Vedic Art tillåter oss att gå djupare in i vår källa av frihet och av vetskapen att inget är rätt eller fel, bara olika. Texter och övningar i Vedic Art väcker upp och vi blir medveten om att vi har all potential vi behöver inom oss

Vi bor och kursar på mitt i den undersköna Toscanska landsbygden på den vackra gården Antico Borgo di Tignano med anor från 1600-talet. Gården har en fantastisk vidsträckt utsikt och ägs av mycket trevliga Gabriella. Vi njuter av 3-rätters vegetarisk middag varje kväll tillagad av traktens och gårdens egna råvaror med kärleksfull hand.

Inga förkunskaper krävs. Det här är en kurs för alla – både nybörjare och för dig som har tidigare erfarenhet av yoga och/eller Vedic Art måleri. Vad gäller yogan väljer du själv vilka pass du vill vara med på.

Dagarna ser ungefär ut så här: (med reservation för eventuella ändringar)
• Ashtangayoga/ Ledd meditation
• Frukost
• Vedic Art (måleri)
• Vegetarisk lunch
• Vedic Art (måleri)
• Sol, bad, promenad, egen tid
• Yinyoga och pranayama (andningsövningar)
• 3-rätters genuint lagad italiensk vegetarisk middag

Datum: Lördag till lördag, 6-13 juni 2020

Flyg: Vi rekommenderar Ryan Air eller Norwegian att boka sin flygresa via.

Ryan Air: https://www.ryanair.com/se/sv/
Norwegian: http://www.norwegian.com/
Destination PISA

Tåg: Naturligtvis går det att ta sig till kursen med tåg
Är det så att du gör det informera oss innan så vi vet om det.

Kursavgift: 11 300kr (del i dubbelrum) helpension (Tillägg för enkelrum 1 800kr)

Det som tillkommer är: Flyg och utflykt 1 dag (frivillig)

Anmälningsavgift: 2 500kr betalas in vid anmälan för att säkra din plats på kursen till BG:234-9017 (ange ditt namn och WStoscana) Anmälan är bindande.

Maila din anmälan till: renee@breig.se
Begränsat antal deltagare.

Datum för slutbetalning 10 april 2020

Vid eventuella frågor runt kursen kontakta Renée på 0709-286561 el renee@breig.se

Välkommen att följa med på en härlig försommarresa för kropp & själ. ♥

Renée och AnneSophie


Yoga och Vedic Art Järvsö Hälsingland 6-9 augusti 2020

Ett kärleksfullt möte med Vedic Art och Yoga i Järvsö

Yoga och Vedic Art är en fin kombination där du lätt når din inre källa och får möjlighet att uttrycka dina känslor i både yogan och måleriet.

Välkommen till en kreativ helg i Järvsö med vacker miljö, skön yoga och målning enligt Vedic Arts principer. Inga förkunskaper i måleri eller yoga krävs. Kursen leds av Renée Breig och AnneSophie Sjöblom

Vedic Art är en väg till självkännedom genom konstnärligt skapande. Det handlar om att väcka upp den kunskap som redan finns inom oss. Låt känslan som dyker upp komma fram på duken. För den som målat tidigare blir Vedic Art en möjlighet att på djupet, släppa prestationen och istället slappna av i skapandet, låta skapandet sköta sig självt. För den som aldrig hållit i en pensel tidigare, väntar den angenäma upptäckten att skapandet kommer inifrån.

Yoga är en möjlighet att upptäcka sitt inre och ta bort slöjorna som hindrar oss att leva i vår fulla potential. Öppna upp kroppen och sinnet med ett flödande vinyasayogapass där du med andningens hjälp ledsagas in i rörelse efter rörelse. Upptäck dig själv på djupet i ett lugnt, meditativt och återhämtande yinyogapass där det finns möjlighet att möta dig själv i nuet. Yogan passar både nybörjare och erfarna.

Datum: 6-9 augusti 3 dagar med start torsdag kväll kl 20:00

Under helgen kommer vi lägga in lite extra aktiviteter som ex-vis meditation

Yogan
Sköna mjuka kläder, en filt eller något varmt att klä på dig efter yogan.
Yogamatta är bra om du tar med själv, har du ingen meddela oss om du behöver låna en matta.

Vedic Art
Har du målat tidigare och har egna färger, penslar, målardukar, vattenhinkar etc. tar du med dig dem…även plast att täcka bord och golv med.
Är det första gången du målar och inte har något konstnärsmaterial – finns enklare att låna
Oömma kläder och skor är att rekommenderas för måleriet. ALLA tar med blyertspenna/skisspenna och block ( ej rut el linjerat)

Övrigt
Sängkläder eller sovsäck. Det finns två rum med tot. 6st bäddar. Sen är det ”sovsalen” ett närliggande rum till de andra två, där sover man på extrasängar. Täcken och kuddar finns.

Sockor och filt är bra att ta med. Stövlar, regnrock, badkläder ? (kolla gärna vädret innan) promenadskor, lite tjockare tröja eller kofta kan vara bra att ha med. Hygienartiklar. Öronproppar är bra att ha med sig. En skrivbok o penna.

Maten under helgen består endast av veg. kost med inslag av lite rawfood – Annesophie är superduktig på att laga veg. och raw. mat så vi kommer få avnjuta himmelsk good mat 🙂

MEDDELA I GOD TID TILL OSS OM DU ÄR ALLERGISK MOT NÅGOT.
Är du glutenallergisk finns glutenfritt bröd
OBS! Tyvärr kan vi inte göra några undantag för dieter eller specialkost.

Helgens schema går vi igenom på samlingen torsdagskvällen. Schemat kommer även finnas uppsatt i lokalen.

Kurspris: Privat 3.350:- Företag 4.188 :-
Anmälningsavgift 1.500:- (Anmälan är bindande).

OBS! begränsat antal deltagare

Anmälan till: Renée Breig på renee@breig.se. Märk mailet ”Yoga & Vedic Art” och ditt namn.
Anmälningsavgift betalas till: konto 81 29-9, 43761716-0 (Hälsinglands Sparbank). Märk betalningen ”Yoga&VedicArt” och ditt namn.
Resterande belopp betalas in senast 2 veckor innan kursstart till samma konto.

Observera att anmälan är bindande, inbetald anmälningsavgift ger dig en garanterad plats till kursen.
_________________________

AnneSophie undervisar sedan flera år i Ashtangayoga och Yinyoga. Hon är även ayurvedisk kost- och näringsrådgivare och håller bland annat kurser i rawfood.

Renée är konstnär och Vedic Art-lärare sedan flera år. Hon håller kurser i Sverige och utomlands och har hittills haft ett antal utställningar i Europa, USA och Kina.

V Ä L K O M M E N ♥
AnneSophie och Renée